Politică de confidenţialitate

  

 Prestarea serviciilor de optimizare viteza wordpress prin intermediul site-ului web www.turboweb.ro (denumit în continuare TurboWeb) are loc în conformitate cu politica de confidenţialitate a datelor cu caracter personal, în ceea ce priveşte colectarea, stocarea şi folosirea acestor informaţii. În acest sens, vă asigurăm că dreptul la intimitate si siguranţa dumneavoastră reprezintă o prioritate pentru TurboWeb. Prevederile acestui document reprezintă o completare a termenilor şi condiţiilor de utilizare ale TurboWeb.

Utilizarea informaţiilor colectate

 Deoarece prevederile legale obligă în anumite situaţii deţinătorii de site-uri web să dezvăluie informaţii cu caracter personal despre vizitatorii săi – TurboWeb a ales să nu păstreze nici un fel de date confidenţiale despre dumneavoastră. În acelaşi timp, în scopul obţinerii unor date statistice necesare pentru îmbunătăţirea serviciilor oferite, TurboWeb găzduieşte script-uri ale unor terţi (cum ar fi Google Analytics) ce colectează informaţii anonime precum: timpul mediu petrecut pe paginile site-ului, locaţia, limba folosită, etc.

Utilizarea Cookies

 TurboWeb nu stochează cookies pe calculatorul dumneavoastră.

Clauze finale

 Prevederile acestui document se referă doar la experienţa vizitatorilor pe acest site web, şi nu se extinde asupra site-urilor către care există legături externe. Vă sfătuim să consultaţi politica de confidenţialitate a fiecărui site pe care navigati. TurboWeb îşi rezervă dreptul de a modifica acest acord fără o notificare prealabilă şi fără a oferi vre-o explicaţie. Versiunea în vigoare este accesibilă pe această pagină. Pentru nelămuriri, sugestii sau întrebări suplimentare, folosiţi cu încredere pagina de contact.