Pret optimizare viteza site:

249€ (299€)

- optimizarea este AVANSATA, nu medie
- durata de lucru: maxim 3 zile
- instalare protocol SSL gratuit la cererea clientului
- platesti simplu si in siguranta prin MobilPay
- banii inapoi daca rezultatele nu sunt decente

Argumentele noastre

Fara jumatati de masura

 Optimizarea oferita de noi este una AVANSATA, nu una medie sau una facuta "ca sa fie". Spre deosebire de o optimizare medie ce poate fi efectuata in cateva ore, o optimizare AVANSATA necesita 2-3 zile de munca intensa. Aceasta include absolut tot ce se poate face pentru a va duce website-ul la viteza maxima. Ne ocupam inclusiv de lucrurile foarte mici si dificil de rezolvat, lucruri ce imbunatatesc viteza site-ului uneori cu sub o zecime de secunda. Intreg procesul este efectuat cu foarte multa rabdare de oameni care stiu ce fac si fiecare modificare este atent testata pe WebPageTest inainte de a fi implementata.

 Printr-o optimizare AVANSATA efectuata LA PERFECTIE, site-ul dumneavoastra va atinge literalmente viteza maxima posibila in conditiile de hosting si de design existente. Odata optimizat de noi, nu veti mai putea face nimic pentru a il duce mai sus de atat. 

Pret corect

 Pretul practicat de noi este de aproape 3 ori mai mic decat al firmelor internationale ce ofera acest gen de servicii, iar pe deasupra vorbim si limba romana. Pretul unei optimizari AVANSATE poate trece de 2500$ la unele firme internationale. Noi practicam preturi de outsourcing. Optimizarea de viteza, spre deosebire de optimizarile SEO, este un serviciu limitat. Odata atinsa limita maxima, viteza nu mai poate fi marita. Nu exista nici o diferenta intre o optimizare facuta de o firma din Romania si aceiasi optimizare facuta de o firma din SUA la preturi mult mai mari. Noi nu mergem "la ciupeala" ci oferim un pret adaptat puterii de cumparare din Romania.

Suport de exceptie

 Vom discuta in permanenta la telefon cat si prin e-mail despre cum decurge treaba si despre diverse aspecte ce v-ar putea interesa. Va vom explica inclusiv cum sa vorbiti cu hostul daca exista probleme pe partea ce tine de el sau in cazul in care acesta nu va ofera unele lucruri de care ar fi normal sa beneficiati. De asemenea, va vom oferii sfaturi ce tin de bunele practici in materie de optimizare imagini sau diverse alte aspecte ce va vor prinde bine pe viitor.

Daca nu reusim mare lucru, va returnam banii inapoi

 In unele cazuri rare, viteza site-ului nu va putea fi imbunatatita prea mult. Este posibil ca site-ul sa fie foarte vechi, posibil ca tema sa aiba o arhitectura proasta, posibil sa apara diverse probleme. Daca din varii motive nu reusim sa va imbunatatim prea mult viteza, va vom returna de indata banii si va vom sugera sa va refaceti site-ul, apoi sa incercati din nou o optimizare. Insa, asa cum am spus, asemenea cazuri sunt foarte rare.

In ce consta optimizarea:

Pentru o perioada limitata de timp, oferim gratuit instalarea protocolului HTTPS cat si optimizarea lui, la cererea clientului. (pret normal 25€)